Бог. До чого сниться Бог

Якщо уві сні ви бачите бога — цей сон не обіцяє нічого хорошого. Над вами може взяти владу деспотична жінка.

Якщо бог говорить з вами — будьте обережні: вас можуть засудити. Справи теж не будуть вдалими. Такий сон передвіщає похитнулося здоров’я і може означати раптову смерть.

Якщо ви бачите, що молиться бога — вас чекають раскаянье і глибокий жаль з приводу скоєного.

Якщо ви бачите в сні, що бог прихильний до вас — вас, чекає заступництво вельми відомої людини, яка приведе вас до успіху.

Сонник Дмитра та Надії Зими
Побачивши уві сні божество — будьте обережні, зовсім не факт, що цей образ реально має божественну природу. Швидше за все, він є відображенням якоїсь пристрасті, рабом якої ви або вже стали, або можете стати.

Марнославство часто приймає форму повчаючого божества, любовна пристрасть форму божества-тирана і так далі. Отримати в такому сні благословення — означає тільки те, що ви готові піддатися власним спокусі.

У той же час, якщо божество стало вам сумували або жалкують — це є передвістям того, що зі своєї вини ви готові потрапити в дуже складний палітурка. Що ж стосується реальної божественної сили, то навіть уві сні вона відкривається людям лише у виняткових випадках.

Сонник від А до Я
Бачити у сні Бога — не віщує нічого доброго, ви можете потрапити під владу деспотичної жінки.

Чути його — застережливий голос означає настання смуги невдач, для цього ви повинні зібратися з духом.

Вести бесіду з Богом — остерігайтеся бути засудженим, до того ж вас можуть осягнути невдачі в діловій сфері, недоречно причепитися серйозна хвороба, яка, якщо не звертати на неї належної уваги, здатна привести до найгірших наслідків.

Якщо ви відчуваєте, що Бог прихильний до вас — значить, вас чекає заступництво впливової людини, яке допоможе досягти успіху.

Приснився Бахус — передвіщає прикрість, Феміда — участь у заплутаному судовій справі, музи — ви присвятите себе мистецтву або наук, інші міфологічні боги або богині — знайомство з людиною ефектній зовнішності, але поверхневим і з сумнівною репутацією.

Богоматір уві сні — є як передвісниця самого щасливого дня у вашому житті.

Молитися Богу — означає добробут, приносити жертву — успіх і щастя.

Богохулити в якійсь компанії — до крадіжки або пожежі в вашому домі.

Божитися — мати причини в чомусь виправдатися.

Чути, як хтось божиться — зустріти сперечаються і обурених людей, які закликають вас у свідки.

Жіночий сонник
Бог, божество — недобрий знак. Бережіться появи у вашому житті деспотичної жінки.

Звернення до вас божества — сигнал того, що вас можуть засудити. Ваші справи теж не принесуть особливої ​​удачі, може погіршитися здоров’я.

Молиться божество — передвіщає каяття і глибокий жаль з приводу скоєного.

Прихильність божества до вас у сні — означає заступництво вельми відомої людини, яка приведе вас до успіху.

Сонник XXI століття
Бог — часто такий сон не обіцяє нічого хорошого.

Бачити Бога у се або говорити з ним — знак майбутньої хвороби, тому необхідно заздалегідь звернути особливу увагу на своє здоров’я.

Рейтинг статті:
(Немає рейтингу)

Коментарі